Posted by : Nico mouchtouris dimarts, 11 de juny del 2013

Es una innovació dels esports aquàtics, una nova derivació del wakeboard. L’única innovació es que la tabla no te cap fixació amb els peus, es a dir, la taula esta totalment lliure lo que dona les possibilitats de fer trucs i girs sense cap limitació. Es va agafat a una corda amb una maneta al extrem per agafar-se amb les mans i propulsat per alguna embarcació amb motor com per exemple un vaixell petit o fins i tot una moto aquàtica.

Wakeboard: El wakeboard es una derivació del esqui aquàtic i el snowboard, la tabla es molt similar a la de Snow nomes que la han adaptat per a l’aigua, el “rider” va subjectat dels peus a la tabla i el truc i maniobres son impulsat per les onades de la embarcació que li propulsa i son trucs al aire però la tabla sempre pegada al “rider”
.

Oliver turk (wakeboard)
www.tumblr.com
 

Wakeskate: Es una derivació que prové del wakeboard i el skateboard. Es el mes innovador i el mes difícil de practicar, ja que a diferencia del wakeboard el “rider” no va subjectat a la tabla, es a dir, es com un skate en l’aigua.


Raian Peré (wakeskate)
www.tumblr.com
 


Un video per informate:



Valoració: Es un esport molt innovador, de gènere extrem, mai e tingut la oportunitat de practicar-lo però algun dia segur que ho farà perquè em sembla fascinant i molt curiós per conèixer-lo i descobrir més sobre aquest esport.

Font d'informació: www.trickton.com
www.youtube.com
www.tubler.com
www.riderswake.com

{ 1 comentaris... read them below or add one }

  1. thanks for sharing this article to us , it is very nice article ,
    i really like like this article because i got good info about this article thanks for sharing this article to us best regards.
    sap netweaver online training

    ResponElimina

- Copyright © Rius i Deltes - Skyblue - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -