Posted by : Paula C. dimarts, 11 de juny del 2013

Petita Sinopsis.
Las aventuras de Huckelberry Finn és una de les grans i més conegudes obres de Mark Twain. Una obre plena d'ironia i relativisme.
La trama explica l'historia den Huck que es veu envoltat per una injustícia: un esclau vol fugir. Ell l'ajuda sabent en tot moment que es un pecat ajudar a un esclau. Al final, tot li surt be a Huck ja que Pascal aprova la seva actitud d'ajudar a Jim, l'esclau.

Informació extreta de: Sinopsis

Personatges.

Huckelberry Finn: Personatge principal. Fuig de la seva família adoptiva per liberar-se de la societat i la civilitació. Al llarg del llibre Huck viatja pel riu Mississippi junt amb el Jim, un esclau. Huck es troba i descobreix lo humà que es al llarg del llibre.

Tom Sawyer: És el millor amic de Huck, Li encanta llegir i li agradaria que tot fos com als llibres d'aventures. Tom ajuda a Huck a lliberar a Jim, l'esclau.

Viuda Douglas: Adopta a Huck per reeducar-lo.

Srta. Watson: Germana de la Viuda Douglas. Ensenya a Huck la religió i a escriure.

Jim: Esclau de la Srta. Watson. Fuig pel riu Mississippi amb en Huck. Junts tenen moltes aventures i es fan íntims amics.

Informació extreta de: Personatges

Dades del llibre:
Nº de pàgines: 376 pg.
Any de publicació: 1884
Idioma original: Anglès.

Portada del llibre.
www.cineol.net

Informació extreta de: Dades del llibre

Valoració personal:
Jo crec que és un llibre molt humà i que fa pensar, ensenya lliçons sobre la vida y el respecte a les persones, a tractar a tothom igual siguin quines siguin les seves condicions.


Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

- Copyright © Rius i Deltes - Skyblue - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -